maanantai 22. kesäkuuta 2015

Juhannushunninko ja -treenit

Pari päivää ennen juhannusta menivät syömisten puolesta kivasti. Sitten olinkin enemmän tai vähemmän hunningolla kolme päivää. Hunninkosyömisiin kuului mm. kotitekoinen jäätelö, jonka ohje tulee tässä:
 
Perusmassa koostuu 0,5 litrasta kuohukermaa ja purkillisesta kondensoitua maitoa. Kuohukerma vatkataan kovaksi vaahdoksi, minkä jälkeen kondensoitu maito käännellään varovasti sekaan (ei siis vatkata!). Tämän jälkeen sekaan voidaan iskeä herkkuja oman maun mukaan, itse laitoin yhteen satsiin rouhittua Daimia ja Pandan Kinuskimuru-suklaata sekä kinuskikastiketta, toiseen satsiin sitten tuota samaista kinuskimuruhässäkkää sekä (myöskin Pandan) Kultainen crisp -suklaata ja kinuskikastiketta.Daim-jätski meni hienosti kaupaksi juhannuspöydässä (en siis yksin syönyt!), tuo toinen satsi on vielä lähes kokonaan syömättä.

Tuli viime viikolla onneksi treenattuakin. Torstaina ja lauantaina vedin kunnon jalkatreenit, perjantaina ja sunnuntaina keskityin yläkroppaan. Joka kerta muistin (hyvä minä!) myös ne vatsat. Alkuviikon aion ottaa vähän kevyemmin, mutta sen 4 salikertaa yritän silti tähänkin viikkoon puristaa. Jos vain säät sallivat, niin juoksulenkki tai pitkä kävelylenkkikin tekisi hyvää. Ja se venyttely.. Onneksi viikko on vasta alussa, niin tässähän ehtii vielä vaikka mitä.

Serkkuni myös kysyi eilen, voisinko tulla tänään auttamaan häntä britakakun kanssa. Pitäähän ystävää hädässä auttaa, joten suostuin. Tänään sitten selvisi, että hänellä ei ollut ongelmaa britakakun TEKEMISEN kanssa, vaan sen syömisen kanssa :D Hyvää se oli, en vain tosiaan ollut varautunut siihen että sitä kakkua syödään, vaan siihen että sitä leivotaan.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti