keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Saliärsytys

En halua valittaa, mutta.. Niin, vaikka nautinkin salilla käymisestä ihan äärettömän paljon, siellä on myös muutamia juttuja, jotka saavat minut näkemään punaista. Listaanpa tähän niistä muutaman.
 
1. Kimppatreenaajat
 
Siis nämä, jotka liikkuvat 3-5 hengen parvissa. Heistä kuuluu kova ääni ja he valtaavat laitteet puoleksi tunniksi kerrallaan, koska kaikkien täytyy ehdottomasti saada tehdä juuri sillä samalla laitteella. Aikaa vie lisäksi se, että kimppatreenaajat juoruilevat sarjojen välissä (ja niiden aikana). Hiljaisina aikoina kimppatreenaajat eivät juurikaan häiritse, paitsi sillä hölötyksellään, mutta ruuhka-aikaan olisi mukavaa, jos salin ainoaa reidenkoukistuslaitetta ei vallattaisi puoleksi tunniksi. Kimppatreenaajien kanssa samaan sarjaan menevät puhelintaan räpläävät treenaajat, jotka istuvat laitteissa räpläten älypuhelintaan (itse harrastan tätä joskus alkulämmittelyjen aikana, myönnetään).
 
2. Laiskat
 
En tarkoita laiskalla sitä, että treeni tehtäisiin huonosti. Ei. Vaan sitä, että esimerkiksi jalkaprässi ladotaan täyteen painoja eikä niitä nostella pois kun treenit on tehty. Tai sitä, kun kerätään kolmet eri käsipainot, pari levypainoa, kahvakuula ja jumppapallo yhteen nurkkaan, treenataan ja sen jälkeen vain kylmänrauhallisesti jätetään ne sinne samaiseen nurkkaan ja jatketaan matkaa. Ei näin. Jos jaksat kantaa ne kaikki välineet ja treenata niillä, jaksat ne varmasti kantaa myös takaisin paikoilleen.
 
3. Liikaa hajusteita käyttävät
 
Monilla ihmisillä on nykyään allergioita, astmaa tai ihan vain hajusteyliherkkyyttä. Itse kuulun jossain määrin tuohon viimeiseen ryhmään, sillä pelkästään hajustettu pesuaine saa minut aivastelemaan ja silmäni vuotamaan. Kun sitten salilla haisee hurmaava yhdistelmä hikeä, viittä eri deodoranttia, sen seitsemää sorttia pesu- ja huuhteluainetta, hiuslakkaa, miesten partavettä, naisten hajuvesiä ja tämä kruunataan satunnaisilla pieruilla, niin vähemmästäkin särkee päätä.Jos nyt jotain hyvääkin, niin uudet treenipöksyt saavat aina hyvälle mielelle. Lenkillä ainakin toimivat hyvin, huomenna pääsen toivon mukaan taas salillekin.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti